Laatste nieuws

Kreken in Spuimonding West vullen zich met water uit het Spui
Op donderdag 6 november 2014 was het zover. Na het weggraven van de laatste happen grond, stond het nieuwe natuurgebied Spuimonding West volledig onder getij.

Lees meer ›

Crezéepolder op de markt
Onlangs is de uitvoering van Deltanatuurproject Crezeepolder op de markt gezet. De provincie Zuid-Holland wil begin 2015 van start met de uitvoering.

Lees meer ›

Natuur Spuimonding West volledig onder getij
Het natuurgebied Spuimonding West in de gemeente Bernisse wordt vanaf 28 oktober aangesloten op de rivier Het Spui dat nabij deze plek uitmondt in het Haringvliet. De werkzaamheden nemen tien dagen in beslag.

Lees meer ›

Deltanatuur is een project van de provincie Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland

Project selecteren

Aanmelden nieuwsbrief

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief

Uitgelichte projecten

Spuimonding West
Een nog te ontwikkelen natuurgebied dat straks aansluit op de Beninger Slikken. Verschillende recreatie- mogelijkheden krijgen straks een plaats in het gebied, zoals wandelen en fietsen.
Lees meer ›

Wolvenpolder
Op een steenworp van de bebouwing van Spijkenisse staat u opeens midden in de natuur.
Lees meer ›

Van Biesbosch tot aan Noordzee

Deltanatuur biedt ruimte. Ruimte voor water, ruimte voor natuur, ruimte voor de mens. Op veel plaatsen in de Zuid-Hollandse en Noord-Brabantse Delta is dat te merken. Soms alleen 'op papier', vaak is het te merken aan 'werk in uitvoering'. En op steeds meer plaatsen is Deltanatuur ook te beleven. Op deze pagina staan:

Projecten die gereed zijn
Projecten in uitvoering
Projecten in voorbereiding